Bio

Biografie

Robbin Castillo is een gedreven atleet, performer en trainer. Afgelopen jaren heeft hij zich toegewijd aan het ontdekken- en eigen maken van unieke bewegingsmogelijkheden en stijlen. Wat kenmerkend is voor hem, is zijn passie in het bewustzijn van de connectie tussen lichaam en geest en het optimaliseren daarvan. Dit begon ooit als een persoonlijke zoektocht, maar al snel mocht hij zijn kennis en ervaring delen op verschillende plekken ter wereld. Robbin heeft de combinatie van controle en lichaamsbewustzijn feilloos ontwikkeld, waardoor hij de kans heeft gehad om deel te nemen aan uiteenlopende projecten, zoals theatershows en filmproducties. Tevens geeft hij diverse workshops, begeleiding, en persoonlijke trainingen op het gebied van gezondheid, bewegingsleer en meditatie.
Ook is Robbin gediplomeerd Lifecoach. Hij heeft een authentieke wijze van trainen, die hij kan toepassen op verschillende doelgroepen, van jong tot oud, van beginners tot aan professionele atleten, en van individuele training tot aan trainingen in groepsverband. Om breder in te kunnen spelen op al uw behoeften, hebben we ervoor gekozen om een eigen locatie te starten!

Personal Movement Coaching

Robbin werkt vanuit intuïtie om het beoogde doel te bereiken om een sterke basis in het lichaam en de energiematrix te brengen om perfectie te manifesteren, dit doe hij door zich te focussen op de kwaliteit van beweging zodat hij kan zien of de energie goed door de structuren wordt gekanaliseerd.
Ook maakt hij gebruik gebruik van de mogelijkheid om aarde-elementen toe te passen in de conditioneringsmatrix. zoals voeding en andere externe elementen die één worden met het individuele lichaamssysteem.
Tijdens zijn observatie word hij zich bewust van de stagnerende vormen en begeleid de client in het opbreken van deze stagnerende vormen
Wanneer het menselijk lichaam verbinding maakt met alle energetische lichamen in beweging, ontsteekt het wonder van activering in een hogere staat van zijn (je voelt je energieker en gelukkiger)
Robbin begeleid mbv beweging, voeding en qi om de staat van oorspronkelijke perfectie te bereiken