Ascension Coaching

Ascentie Coaching houd in dat je alle facetten van je leven naar een hoger niveau wilt tillen
We kunnen het onderverdelen in 4 aspecten

1. Fysieke lichaam
2. Emotionele processen
3. Denk processen
4. Spirituele/Regelieuze overtuigingen

als je de controle over je leven en deze vier aspecten begint te krijgen, leer je hoe je om jezelf heen een zeer bevredigende, gezonde, harmonieuze en welvarende levensstijl kunt creëren

Het fysiek lichaam in topconditie houden; Training & Voeding
Emotionele en Denk processen zijn diep met elkaar verbonden, het is de kunst om te leren om persoonlijke keuzes te maken op een kalme en gebalanceerde manier, de beste beslissingen worden meestal half met gevoel en half met het hoofd gemaakt.
Waneer iemand alleen bezig is met eten, slapen, werken, voortplanting en fysieke stimulans dan gelooft deze hoogstwaarschijnlijk niet een een god/creator en zal dus weinig tijd spenderen aan het ontwikkelen van spirituele gaven. Als een persoon wel spiritueel is zal hier wel open voor staan en zal het goed zijn om meer tijd te spenderen aan het ontwikkelen hiervan mbv bijv. mediteren, spirituele literatuur lezen of met bijv een spirituele groep te connecten.

Als je al deze 4 aspecten goed uitbalanceerd en de juist aandach geeft zal je meer van het leven genieten.

We worden alle met talenten en gave geboren, talenten en gave die een mooie contributie bijdragen aan de samenleving dit heeft allemaal te maken met je levensplan.

We gaan dus aan de slag om je levensplan te ondekken, zodat je veel persoonlijke genoegdoening en spirituele groei kan gaan meemaken.

Met ascentie coaching gaan we samen aan de slag om jou als mens weer volledig in kracht te plaatsen.

Fysiek mobiel en sterk, goed geaard gezond en fit.
Emotioneel beschikbaar, innerlijk kind weer toelaten.
Positief in gedachten, wetende dat je gedachten manifestaties aantrekken.
Spiritueel openminded en ontwikkelen van spirituele vaardigheden.

De Praktijk bied mogelijkheden om hieraan te maken.
Een comfortable ruimte voor een goed gesprek en een trainigsruimte/ontspanningsruimte om ons aardse voertuig weerbaar en gezond te houden.