Mijn Verhaal

 

‘Ik wil me met aanbod puur richten op de mens. Daarom heb ik de keus gemaakt om veel één op één te coachen tijdens de trainingen. Coaching is samenwerking: ik wil het samen doen. 

Tijdens mijn vele reizen naar het buitenland stond mijn zelfontwikkeling voorop. Ik kon niet zo goed meer aarden hier en wilde een ander pad bewandelen.  Ik leefde in die jaren als een halve nomade en zo kon ik goed loskomen van het vaste. Mijn reizen brachten me naar Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Ik heb daar veel kennis en kunde opgedaan op het gebied van onder meer meditatie, yoga, voeding en kracht.

Waarom ik mijn coachingpraktijk ben gestart? Simpel. Ik volg mijn gevoel. Puur. De flow. Ik wil hier mijn volle energie insteken. Het lichaam en de geest verbinden. Ik wist destijds dat ik in Nederland niet mijn kennis kon uitbreiden. Niet op de manier waarop ik dat wilde. Onbewust zat dit centrum al in mijn hoofd.  Ik zie mijn reizen als een rijkdom voor mijn geest. Toen ik na zes jaar reizen terugkwam, wilde ik me gaan settelen in Nederland. Ik wilde bouwen hier.

Tijdens mijn reizen gaf ik ook les. Ik keek goed, leerde en nam het mee als ik voor een groep stond, waar ook ter wereld. Hier in Nederland heb ik verschillende officiële diploma’s gehaald. Ik heb er werk van gemaakt om mijn buitenlandse kennis en ervaringen te verbinden met de werkwijze van hier. Een andere benadering waar enthousiast op gereageerd wordt. Prachtig om twee werelden te verbinden.

Ik richt me hier op ontwikkeling van het bewustzijn en het onderhouden van een functioneel krachttig lichaam. Hoe sportscholen het lichaam krachtiger maken is voor mij, met mijn ervaring, wat achterhaald. Door je lichaam puur aan het werk te zetten, kom je dichter bij jezelf.  De drie pijlers waar mijn praktjk op drijft zijn coachingsgesprekken, movement training en ademwerk/meditatie.

Ik wil zo samen met de cliënt het meest complete mens bouwen. Om zo de connectie met jezelf te vinden en daarop vast te houden. Jezelf te zien groeien, fysiek én geestelijk.  Het gaat allemaal om balans.’

Diploma's & Certificaten

Workshops & REtreats